GibbsCAM varasti huomion Konepaja 2018 messuilla

Cenic Finland Oy:n osastolla kävi kova kuhina, uusi GibbsCAM v12 keräsi runsaasti kiinnostuneita alan ammattilaisia tutustumaan nopeaan NC-ohjelmointiin. Wihurin osastolla viisiakselisessa Mazak Variaxis i600 koneessa työstettiin Cenic Oy:n GibbsCAMillä mallinnettu ja ohjelmoitu 5-axis porting työstö.

Video: GibbsCAM 5-axis-porting

Video: 5-axis-porting Mazak Variaxis i600 programmed with GibbsCAM

Petri, Mikael, Anssi ja Lara Croft kiittää kaikkia vierailijoita.

 

 

 

Uusi GibbsCAM v12 esillä Alihankintamessuilla

Uusi GibbsCAM v12 sai osakseen runsaasti mielenkiintoa Cenicin osastolla Alihankintamessuilla. Gc V12 uudistunut käyttöliittymä on entistä käyttäjäystävällisempi ja virtaviivaisempi.

GibbsCAMin ”Powerfully Simple. Simply Powerful.”-filosofia vahvistuu päivitetyn käyttöliittymän myötä. Uusi versio tuo mukanaan runsaasti uusia ominaisuuksia mm. dynaaminen sorvaus VoluTurn ja paljon muuta… Tulevaisuudessa hybridityöstökoneet joissa on ainetta lisäävä mahdollisuus perinteisen lastuamisen lisäksi yleistyvät. GibbsCAMin ainetta lisäävät ominaisuudet ovat valmiina näihin tulevaisuuden haasteisiin.

GibbsCAM V12 esittely:

Cenic Finland Oy/Fructus Data AB kiittää kaikkia kävijöitä mielenkiinnosta.

Luksuskelloja valmistava Sveitsiläinen Hublot käyttää GibbsCAMiä ohjelmoinnissa

Korkea laatuisia kelloja valmistava Hublot käyttää GibbsCAMiä kellon osien ohjelmoinnissa. GibbsCAMin 5-axis ominaisuuksilla ohjelmoidaan erittäin tarkat ulkoiset ja sisäiset liikkuvat komponentit ”Art of Fusion”.

Tervetuloa messuille:

EMO – syyskuu 18 – 23 | Halli 27 osasto B69 | Hannover Saksa
Alihankintamessut syyskuu 26-28.9 | D-halli osasto D199 | Tampere Suomi

MTC Flextek Oy SMART production – Älykäs tuotanto -tapahtuma

Cenic Oy ja GibbsCAM oli mukana rakentamassa älykästä tuotantosolua, jossa viisiakselisella Fanuc Robodrill koneistuskeskuksella työstettiin 5-akselista simultaanityöstöä hyödyntäen GibbsCAMillä ohjelmoitu demokappale, juomatölkin pidike.

 

Solu oli täysin automatisoitu, Fanuc robotti vaihtoi Lehmannin 5-axis pöydässä olevaan Shunkin nollapistekiinnittimeen kiinnitysholkin, kunkin vaiheen mukaan. Sama robotti latasi aihiot ja vei valmiin kappaleen Renishawin mittakoneeseen mittaukseen.

  

Juomatölkin pidike desing by Cenic Finland Oy, programmed with GibbsCAM.

Cenic Oy kiitää isäntää MTC-Flextek Oy:tä ja kaikkia vierailijoita.

ToolSpace robottivarasto ensiesittelyssä Suomessa Alihankintamessulla: Cenic Oy osasto D199

Fructus Data AB:n kehittämä ja valmistama TOOLSPACE robottivarasto on joustava ja kustannustehokas automaattivarasto pienille tarvikkeille. ToolSpace ja GibbsCAMiin integroidun Toolmanagerin ansiosta saadaan reaaliaikainen informaatio työkalujen saatavuudesta. Hyvissä ajoin saatava info takaa, ettei tuotannossa tule turhia seisokkeja ja työkalujen etsimisiä.

ToolSpace_1 ToolSpace_3

ToolSpace on kompakti ”Plug and Play” varasto työkaluille ja pienille tarvikkeille. Automaattivaraston tietokanta on hallinnoitavissa kaikkialta verkossa. ToolSpace tarvitsee vain noin neliömetrin lattiapinta-alaa ja mahdollistaa 200 – 2000 lokeroa riippuen kuinka laatikoiden tila on jaettu. ToolSpace huolehtii, että varastosaldo on aina ajan tasalla, jolloin vähemmän pääomaa sitoutuu tuotannon kannalta kriittisiin tarvikkeisiin. ToolSpace robottivarastoa voidaan käyttää pienten tarvikkeiden automaattiseen varastointiin kaikilla toimialoilla, kuten valmistus, lääketiede, vähittäiskauppa ja muut toimialat. ToolSpace on helppokäyttöinen ja helposti asennettava ”Plug and Play” tarvitsee vain kytkeä pistorasiaan ja aloittaa käyttö.

ToolSpace_2 ToolSpace_4

Älykäs lokerohallinta. Mikäli laatikko on jaettu pienempiin lokeroihin, robottihyllystö tietää, mikä lokero tulee avata, näin käyttäjä ei voi vahingossa ottaa väärää tarviketta.

Esitteen lataus: ToolSpace esite.

ToolSpace esillä Alihankintamessuilla 27-29.9.2016 Cenic Finland Oy:n osastolla D199.

Esittelyssä luonnollisesti GibbsCAM 2016 uusine ominaisuuksineen. Tervetuloa!

GibbsCAM 2016 ennen näkemättömät MTM-ominaisuudet.

GibbsCAM 2016 ennen näkemättömät MTM-ominaisuudet.

 

Konepaja 2016 tapahtuma

Konepaja 2016 messut oli menestys ja toivottavasti saa jatkoa. GibbsCAM oli esillä Cenicin osaton lisäksi Wihurin osastolla, jossa Mazak Integrex i200S MTM-sorvilla työstettiin GibbsCAMillä tehtyä 5-akselista simultaanityöstöä siipipyörään.

Konepaja2016_GibbsCAM_2 GibbsCAM_InvoMill_Impeller

Videolinkki työstöön.

Konepaja2016_GibbsCAM_3 Konepaja2016_GibbsCAM

Cenic Finland Oy kiittää kaikkia vierailijoitaan mielenkiinnosta.