2.5-akselinen perustuotantojyrsintä

Jyrsintä

Moduuli sisältää täydelliset CAD-ominaisuudet geometrian luontiin, muokkaukseen ja tuontiin. Kuvia voi tuoda eri CAD-formaatteissa mm. DXF, DWG ja IGES tai suoraan koordinaattimittauskoneelta. Jyrsintämoduuli sisältää strategiat taskun ja profiilin jyrsintään, tasojyrsintään, poraukseen, kierteitykseen, kierteen jyrsintään. Lisäksi trochoidal-jyrsintä, suurnopeuskoneistus Z-ramppi ja 2.5 akselinen pyyhkäisy (Swept-shape) ajot.

Voit nauttia geometrian luonnista ja assosiatiivisista työstöradoista, jotka päivittyvät geometriamuutosten jälkeen yhdellä klikkauksella. Kaikki Windows Truetype fontit voidaan kaivertaa joko profiilina tai taskuna.

Suosikkiprosessisi voit luoda ja tallentaa. Tämä antaa supernopean ohjelmoinnin käyttämällä uudelleen tallentamiasi prosesseja. Viimeistele ohjelmointisi käyttämällä 3D OpenGL simulointia työstöratojen tarkistukseen. Tuota lopuksi NC-koodi markkinoiden parhaimmilla postprosessoreilla.

GibbsCAM on helppo käyttää, kahden päivän koulutuksen jälkeen olet valmis tuotantoajoon.

 

Solidien tuonti ja 2.5 D solidien työstö

solidien_tuontiTuetut solidien tuontiformaatit ovat IGES, PARASOLID, ACIS, CATIA, VDA, INVENTOR, ProE, SOLIDWORKS, SOLID EDGE, STEP, CATIA, UGS/NX, STL ja lisää.

Voit tuoda mallit kaikista yleisistä CAD-järjestelmistä ja luoda työstöradat suoraan solidi- tai pintamalliin kehittyneen reikien taskujen ja syvyyden tunnistuksen avulla. Solidimalliin perustuva työstö antaa sinulle kaikki mitat suoraan solidimallista, näin varmistetaan nopea ja tarkka ohjelmointi.

Sisäänrakennetun PartSetup-toiminnon avulla voit orientoida ja kohdistaa työkappaleen, kiinnittimet ja aihion solidit vastaamaan työstökoneen asetusta. 3D-simulointi värikoodattuna mahdollistaa työstön optimoinnin ja virheiden eliminoinnin ennen varsinaista tuotantoajoa.