GibbsCAM-koulutusta

Laatu, ei määrä …
Luentotyyppinne koulutuskurssi, johon osallistuu 10-20 osallistujaa ei välttämättä toimi, kun opiskellaan teknistä ohjelmistoa tai CNC-ohjausjärjestelmää. Siksi olemme rajoittaneet osallistujamäärän korkeintaan kuuteen osallistujaan. Tämä takaa korkeimman laadun ja minimoi lisäksi koulutuspäivien päivien määrän. Henkilöstönne on mahdollisimman vähän aikaa pois tuotannosta.
Kaikilla kouluttajillamme on useiden vuosien käytännön kokemus CNC-koneistuksesta. Tämä takaa laadukkaan ja tehokkaan koulutuksen.

Koulutuksen tarve
Ohjelmistojen ja menetelmien kehittyessä on myös kehitettävä ihmisten taitoja, jotta yrityksesi pysyy pelin huipulla. Yksikin koulutuspäivä vuodessa on sijoitus, joka maksaa hintansa ja käytetyn ajan takaisin moninkertaisesti.

GibbsCAM-peruskurssit

Peruskoulutuskurssit järjestetään tiloissamme Pirkkalassa. Peruskurssille voi osallistua asiakkaita eri yrityksistä. Harjoitukset tehdään harjoituskappaleilla, ei asiakkaan tuotteilla. Harjoittelupäivä alkaa kello 8 aamulla ja päättyy noin klo 16 iltapäivällä. Lounas ja kahvit sisältyvät hintaan. Pyydä peruskoulutuksen hinnasto ja koulutuskalenteri.

Mukautettu asiakaskohtainen koulutus

GibbsCAM-koulutusta alkeista aina MTM ja 5-axis simultaanityöstön ohjelmointiin. Koulutus tapahtuu asiakaslähtöisesti, kohdennetusti oikeilla asiakkaan töillä. Koulutuksen yhteydessä tehdään valmiita tallennettavia prosesseja, joiden avulla saadaan koulutuksen jälkeen ohjelmisto nopeasti tuotantoon.
Järjestämme asiakaskohtaisia koulutuksia tiloissamme Pirkkalassa tai asiakkaan tiloissa. Asiakaskohtainen koulutus määritetään täysin asiakkaan konekannan ja tarpeiden mukaan. Asiakaskohtainen koulutusajankohta sovitaan erikseen ja siitä tulee aina pyytää tarjous.

CNC-koulutus

Cenic Finland Oy tarjoaa koulutusta eri CNC-ohjauksille mm Fanuc (Manual Guide i), Mazak. Kysy myös muita ohjauksia.

Koulutus tapahtuu Cenic Finland Oy:n tiloissa simulaattorien avulla tai asiakkaan luona (mahdollisesti kyseisellä koneella). Meillä on Pirkkalassa viihtyisät koulutustilat ja käytössämme on uusimmat CNC-simulaattorit, joilla voi opiskella CNC-koneen käyttöä ja ohjelmointia. Simulaattorien lisäksi materiaalina käytetään Pro-NC Edu-ohjelmistoa, jotka opiskelijat saavat kotikäyttöönsä itseopiskeluun, koulutuksen jälkeen.

  

Koulutus räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan, esimerkiksi:

  • Asetusten tekoon, koneen käyttöön ja NC-ohjelmointiin.
  • Fanuc Manual Guide ohjelmointi koneistuskeskuksille ja NC-sorveille.
  • NC-sorvin pyörivien työkalujen ohjelmointi ja käyttö.

CNC-koulutusta asiakkaan CNC-koneilla.

Koulutus tapahtuu suomen- tai englanninkielellä.

Cenic Oy:n CASE-tyyppinen koulutus on osoittautunut erittäin tehokkaaksi oppimisprosessiksi. Koulutuksen yhteydessä voidaan perustaa uusi koneistustyö kiinnittimen suunnittelusta asetukseen aina tuotteen koneistukseen asti. Tämän tyyppisessä koulutuksessa harjoitellaan paljon ongelmanratkaisua, jota jokaisessa uuden työn perustamisessa tulee vastaan.