CIMCO DNC-MAX the Wireless Shopfloor

Liitä CNC-työstökoneet langattomasti, valokuitukaapelilla, RS232 tai Ethernetin kanssa – valinta on sinun.

CIMCO DNC-Max on markkinoiden luotettavin CNC-tiedonsiirto-ohjelma, joka on suunniteltu tekemään CNC-tiedonsiirron kaikki osa-alueet luotettavasti ja tehokkaasti. CIMCO DNC-Max toimii nykyisten CNC-koneiden ja robottien kanssa ja tarjoaa monipuolisen ratkaisun CNC-ohjelmien hallintaan ja tiedonsiirtoon.
CIMCO DNC-Max on Client/Server-ratkaisu, joka koostuu DNC-Max -asiakkaasta (Client), DNC-Max Web asiakkaasta (Client) ja DNC-Max -palvelimesta (Server). DNC-Max Server on DNC-Maxin ydinosa, joka käsittelee kaikki viestintätoiminnot ja laskelmat. Se voidaan suorittaa sovelluksena tai palveluna taustalla tarpeen mukaan. DNC-Max tukee enintään 256 samanaikaista porttia/CNC-konetta, jotka on liitetty langattomaan, kuituoptiseen tai perinteiseen RS232-liitäntään. Se tukee Moxa, Digi, Comtrol ja muita tietoliikennelaitteita.

Verkon ylläpito ja monitorointi
Voit seurata DNC-palvelimen tilaa mistä tahansa LAN- tai WAN-verkon solmusta tai mobiililaitteesta.

CNC-ohjelmien lähetys koneelle/koneesta
”Remote Request” ja ”AutoReceive” tekevät tiedonsiirrosta vaivattoman. PC: n ja työstökoneen välillä ei enää tarvitse juosta, voit käyttää verkossa olevia NC-ohjelmia suoraan koneen ohjauksesta.

Lisätietoa Cimco DNC-MAX tiedonsiirtojärjestelmästä.