GibbsCAM on integroitu CAD/CAM-järjestelmä jyrsinnän, sorvauksen ja lankasahauksen NC-ohjelmointiin. Uusimman sukupolven GibbsCAM julkaistiin vuonna 1993, jolloin sen älykäs käyttöliittymä mullisti koko CAM-teollisuuden. Helppo käyttöinen ja intuitiivinen ohjelmisto koneistuksen ohjelmointiin. GibbsCAM:n on maailman laajuisesti suuri menestys, loppukäyttäjät ja koneen valmistajat ovat ottaneet ohjelmiston käyttöönsä niin Yhdysvalloissa, Aasiassa ja Euroopassa.

Bill Gibbs – GibbsCAMin kehittäjä

BillGibbs

Bill perusti yrityksen 1982 ja hänen tekemäänsä ensimmäistä CAM-järjestelmää kutsuttiin nimellä Gibbs System, se oli yksi maailman ensimmäisistä CAM-sovelluksista PC:lle.

Nykyisin GibbsCAM kuuluu osana globaalia, teknologiakeskeistä Battery Ventures suuryhtiötä, jonka sateenvarjon alla Cimatron ja GibbsCAM toimii Cambrio yhtiönä.

Turvallisin mielin voi siis sanoa Gibbs/Cambrio olevan yritys, jolla on ainutlaatuista tietotaitoa CAM- ja NC-ohjelmoinnista.

 

Yhteistyö koneenvalmistajien kanssa

GibbsCAM tekee tiivistä yhteistyötä johtavien työstökone- ja työkaluvalmistajien kanssa, tämä takaa korkealuokkaiset postprosessorit ja työstökonesovellukset.

Yhteistyötä muun muassa seuraavien koneenvalmistajien kanssa:

  • DMG Mori
  • Mazak
  • Okuma
  • Matsuura
  • Nakamura

 

Fructus Data AB/Cenic Finland Oy

Fructus Data AB on Ruotsissa toimiva yritys, joka on toimittanut CAD/CAM-järjestelmiä teollisuudelle jo vuodesta 1988. Yritys toimii menestyksekkäänä GibbsCAM jälleenmyyjänä pohjoismaissa. Tällä hetkellä on yli 1500 myytyä GibbsCAM-lisenssiä eri puolilla pohjoismaita.

Cenic Finland Oy vastaa Suomen toiminnasta.

Postprosessorien kehitystyö

Fructus Data AB/Cenic Finland Oy kehittää ja tekee toimivat postprosessorimuutokset vuosien kokemuksella.

Koulutus

Korkealuokkaista CAD/CAM-koulutusta asiakkaan ehdoilla.

Tekninen tuki

Henkilöstön vankan kokemuksen ja tietotaidon ansiosta asiakas saa aina nopeasti apua ongelmatilanteissa.

fructus_logo