CIMCO NC-Base


Ammattilaisten valinta CNC-ohjelmien hallintaan

CIMCO NC-Base on CNC-ohjelman hallintatyökalu, jonka avulla voit organisoida ja hallinnoida CNC-ohjelmia ja niihin liittyviä tuotantoasiakirjoja.

NC-ohjelmien ja niihin liittyvien tuotantoasiakirjojen hallinta on usein aikaa vievä tehtävä CNC-ohjelmoijille ja operaattoreille. CIMCO NC-Base huolehtii siitä ja menee yhden askeleen eteenpäin. Integroitu ja erittäin joustavan hallinta-, haku- ja muokkausympäristö takaa työskentelyn tehokkaasti.

Tiedonhallinta

Tuotteiden ja laatutavoitteiden saavuttaminen vaatii, että oikeat henkilöt saavat oikeat tiedot, tiedostot ja laitetiedot mahdollisimman tehokkaasti. NC-Base on CNC-ohjelmien hallintatyökalu, jonka avulla voit organisoida ja hallinnoida CNC-ohjelmia ja niihin liittyviä tuotantodokumentteja tehokkaasti ja luotettavasti nopean SQL-relaatio tietokannan avulla.
Tuotantokeskeinen
CIMCO NC-Base on tuotantokeskeinen, se on suunniteltu käytettäväksi ohjelmointiosastolla ja konepajassa. NC-Base ohjelmalla CNC-ohjelmoijat ja tuotannon henkilökunta voi koota virtuaalisia kansioita, joissa on kaikki tarvittavat tiedot koneistajille, operaattoreille, laadunvalvonnan henkilöstölle ja muille valmistuksesta vastaaville henkilöille.

Lähetä mikä tahansa asiakirja koneistamoon

Miksi vain lähettää CNC-ohjelmia koneistamoon, kun voit myös toimittaa asetusohjeita, työkalulistoja, kuvia ja muita tärkeitä tietoja osista? Näitä tietoja voi käyttää NC-Base Client -tietokoneilla tai tulostaa manuaalisesti. Kummassakin tapauksessa NC-Base auttaa varmistamaan, että oikea osa tehdään oikein joka kerta.

Päivitä ja käytä asiakirjoja helposti

CNC-operaattorit voivat käyttää ja päivittää tietokantaa suoraan CNC-ohjauksesta tai mistä tahansa koneistamon tietokoneesta.