Johtava CAD/CAM-ohjelmisto Know-how:n omaavilta toimittajilta

Kehittyneen CAM-ohjelman ei tarvitse olla vaikea käyttää. Sen todistaa GibbsCAM, jonka perusteet opit yhdessä päivässä. Kahden päivän jälkeen voit jo lähteä työstämään. GibbsCAM soveltuu lastuavan työstön NC-ohjelmointiin aina kaksiakselisista työstökoneista kehittyneisiin moniakselisiin MTM-työstökoneisiin.

Know-how

Et varmasti lähde ostamaan kalaa rautakaupasta, vai lähdetkö? Valitse CAD/CAM-toimittaja joka, varmasti ymmärtää mitä yrityksesi tekee, tämä on viisasta. Henkilökuntamme on erikoistunut valmistustekniikkaan, CNC-/CAM-ohjelmointiin ja IT-teknologiaan. Kaikilla kouluttajillamme on vuosien vankka käytännön kokemus koneistuksesta ja NC-ohjelmoinnista. Me todellakin ymmärrämme mitä valmistustekniikka kaiken kaikkiaan on.

Koulutus

Jos CAM-koulutus tapahtuu tietyn kaavan mukaan, se ei voi olla laadukasta. Valmistustekniikassa kaikki kohteet ovat yksilöllisiä, niin myös laadukkaan CAM-koulutuksen tulee olla. Kaavamainen harjoittelu luokkahuoneessa 20 muun opiskelijan kanssa on ehkä edullista, mutta ei tehokasta. Tarjoamamme koulutus tapahtuu yleensä korkeintaan neljän hengen ryhmänä, jolloin koulutus kohdennetaan asiakkaan työstökoneelle ja heille tyypillisiin valmistusmenetelmiin. CASE-tyyppinen täsmäkoulutus on laadukasta ja aikaa ei tuhlaannu epäolennaisiin asioihin.

Tekninen tuki

Me tiedämme mitä tekninen tuki tarkoittaa, tiedämme mitä maksaa kun tuotanto pysähtyy. Meidän tukihenkilömme ovat tietoisia tästä ja tarjoavat, vaatimattomasti sanoen, markkinoiden parasta teknistä tukea. Voitte ottaa yhteyttä: puhelimella, sähköpostilla tai internetpohjaisen etätuen avulla. Postprosessorien kehittäjämme ovat lajissaan maailman parhaita, useimmiten postprosessorimuutokset on tehty muutamassa tunnissa saatuamme toimeksiannon. Teemme tiivistä yhteistyötä suurempien työstökonetoimittajien kanssa, mikä takaa teille parhaan toimivuuden. Konsultti-ohjelmointi Joskus tulee tilanteita, jolloin valmistajana tarvitsette apua ohjelmoinnissa. Koska osaamme valmistustekniikan ja tunnemme teidän työstökoneenne voimme tehokkaasti auttaa CAM-ohjelmoinnissa kyseisissä ongelmatapauksissa. GibbsCAM asiakkaana teillä on mahdollisuus hyödyntää tämä resurssi.

Katsokaa siis meitä partnerina, ei myyntipisteenä.

Lisätietoa GibbsCAM ominaisuuksista:

  • 2.5 D perusjyrsintä