Millturn paketti on jyrsinnän ja sorvauksen yhdistelmä, joka tukee monitoimisorvien C-, Y, ja B-akseleita. Riippuen linkitettävästä jyrsintäratkaisusta se tukee 2.5-akselista ja solidien koneistusta.

 
gibbscam_sorvaus_millturn2

 

Neljä- ja viisiakselinen simultaani ja indeksoiva työstö on myös mahdollista linkittää Millturn pakettiin. Millturn paketin mahdollisuudet ovat äärettömät, se tukee kaikkia pyörivien työkalujen jyrsintäoperaatioita monitoimisorvien C-, Y- ja B-akseleille.

Älykästä! RotaryMill-moduulin avulla saat täyden tuen C-akselijyrsintään ja mahdollisuuden vaihtaa C- ja Y-akselin välillä yhdellä hiiren klikkauksella. Gibbscam tukee segmentoitua polaari- ja sylinteri-interpolaatiota ja se käyttää C-akselia alirutiinien toistoon, jolloin saadaan lyhyitä ja älykkäitä NC-ohjelmia.

Solidimalli ja työstön simulointi GibbsCAM Millturn:llä. Osa on valmistettu Mazak QuickTurn 250 monitoimisorvilla, käyttäen C- ja Y-akselia. CAM-ohjelmana oli GibbsCAM 3D Millturn varustettuna Rotarymill-ominaisuudella. Valmistaja: Radius Mekanik, Tukholma/Ruotsi.