ProNC Edu NC-tekniikan opetus- ja hyötyohjelmisto

Tulevaisuuden ammattilaisille opiskeluun ja nykyisille ammattilaisille apuvälineeksi.

Ohjelmisto on tarkoitettu NC-tekniikan opiskeluun oppilaitosten tuleville ammattilaisille ja yritysten nykyisille ammattilaisille apuvälineeksi. Yritykset voivat hyödyntää ohjelmistoa nykyisten ja uusien työntekijöiden itsenäiseen kouluttamiseen. Yrityksen ammattilaiset voivat käyttää ohjelmistoa työkaluna, sieltä löytyy nopeasti mm. NC-koodit, työkiertojen parametrit, kierteiden mitat, kierteen 3-lankamittaus, trigonometriset laskutoimitukset, lastuamisarvojen laskenta, työstövoimien laskenta sekä paljon ohjeita NC-koneistuksen turvalliseen ja joustavaan toteuttamiseen. Ohjelmistosta löytyy vinkkejä, joilla ohjelmointi ja asetukset nopeutuu. Asetusaikojen lyhenemisen ansiosta tuotantokapasiteetti ja NC-koneiden käyttösuhde kasvaa.

Opetusohjelma lähtee NC-tekniikan perusteista päätyen makro-ohjelmointiin. Aihealueet on selitetty perusteellisesti lukuisine kuvineen ja esimerkkeineen. Ohjelmassa on 130 videota eri aiheista sekä monta interaktiivista tehtävää mm. NC-sorvisimulaattori. Tehtävissä tietokone arpoo joka kerta uudet arvot, joten koko luokka voi tehdä yhtä aikaa samoja tehtäviä. Tehtäviä voi käyttää kokeena sekä soveltaa näyttötutkintoihin. Ohjelmisto sisältää 16 hyötyohjelmaa, jotka helpottavat NC-koneistuksessa jatkuvasti tarvittavia laskuja ja toimenpiteitä. Kaikki NC-koodit ja työkierrot on selitetty perusteellisesti käyttäen lukuisia esimerkkejä, kuvia, animaatioita ja videoita.

Ohjelmisto sisältää kattavat työturvallisuus-, FMS-, robotiikka-, kunnossapito-, lankasahaus-, viisiakselinen työstö- ja CAD/CAM-osuudet.

Pyydä tarjous.