ToolSpace robottivarasto ensiesittelyssä Suomessa Alihankintamessulla: Cenic Oy osasto D199

Fructus Data AB:n kehittämä ja valmistama TOOLSPACE robottivarasto on joustava ja kustannustehokas automaattivarasto pienille tarvikkeille. ToolSpace ja GibbsCAMiin integroidun Toolmanagerin ansiosta saadaan reaaliaikainen informaatio työkalujen saatavuudesta. Hyvissä ajoin saatava info takaa, ettei tuotannossa tule turhia seisokkeja ja työkalujen etsimisiä.

ToolSpace_1 ToolSpace_3

ToolSpace on kompakti ”Plug and Play” varasto työkaluille ja pienille tarvikkeille. Automaattivaraston tietokanta on hallinnoitavissa kaikkialta verkossa. ToolSpace tarvitsee vain noin neliömetrin lattiapinta-alaa ja mahdollistaa 200 – 2000 lokeroa riippuen kuinka laatikoiden tila on jaettu. ToolSpace huolehtii, että varastosaldo on aina ajan tasalla, jolloin vähemmän pääomaa sitoutuu tuotannon kannalta kriittisiin tarvikkeisiin. ToolSpace robottivarastoa voidaan käyttää pienten tarvikkeiden automaattiseen varastointiin kaikilla toimialoilla, kuten valmistus, lääketiede, vähittäiskauppa ja muut toimialat. ToolSpace on helppokäyttöinen ja helposti asennettava ”Plug and Play” tarvitsee vain kytkeä pistorasiaan ja aloittaa käyttö.

ToolSpace_2 ToolSpace_4

Älykäs lokerohallinta. Mikäli laatikko on jaettu pienempiin lokeroihin, robottihyllystö tietää, mikä lokero tulee avata, näin käyttäjä ei voi vahingossa ottaa väärää tarviketta.

Esitteen lataus: ToolSpace esite.

ToolSpace esillä Alihankintamessuilla 27-29.9.2016 Cenic Finland Oy:n osastolla D199.

Esittelyssä luonnollisesti GibbsCAM 2016 uusine ominaisuuksineen. Tervetuloa!

GibbsCAM 2016 ennen näkemättömät MTM-ominaisuudet.

GibbsCAM 2016 ennen näkemättömät MTM-ominaisuudet.